Kurs

Ta kompetansen din til nye høyder

Symetri er et Autodesk Authorised Training Center og tilbyr et variert kursutvalg i så vel Autodesks produkter som Symetris egne tekniske løsninger. Vi vet at effektiv opplæring kan bidra til å øke produktiviteten, og at investering i kompetanse er like viktig som å investere i riktig programvare. Kursene holdes hovedsakelig på norsk, men ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at et kurs skal holdes på et annet språk, for eksempel engelsk.

Hos oss kan du også sertifisere deg i Autodesks produkter. All informasjon om Symetris kursavdeling har vi samlet på denne siden.

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUSET

Vi i Symetri ønsker å være proaktive for å hindre videre spredning av koronaviruset og sørge for god sikkerhet for alle våre kursdeltagere og kursholdere. Vi vil derfor til enhver tid følge gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og har derfor besluttet å gå over til virtuell undervisning.

For kurs som allerede er planlagt, vil du bli kontaktet og få tilsendt link og manual. Ønsker du å delta på kurs, men er usikker hvordan dette vil foregå, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Kontakt AEC-kursansvarlig Margrethe Overn på 452 70 910 eller MFG-kursansvarlig Nora Sæterøy på 415 22 204 ved spørsmål eller påmelding!