Online kurs

Før onlinekurset hos Symetri

Her har vi samlet all informasjon om hva du trenger å tenke på før og under et onlinekurs hos oss. Kursleder vil kontakte deg noen dager før kurset for å gå gjennom følgende:   

Installasjon og kontroll av programvare  
Siden du sitter foran din egen datamaskin under våre onlinekurs er det viktig at du har riktig programvare installert. Helst ser vi at du har siste versjon av programmet installert. Dersom det ikke er mulig, meld fra til kursleder slik at vedkommende er informert om hvilken versjon du benytter. Noen dager før kurset vil kursleder kontakte deg for en kontroll av programmet ditt slik at alt flyter bra når kurset starter. 

Skjermer
Vi anbefaler deg å ha to skjermer tilgjengelig under kurset. En skjerm der du kan jobbe og en skjerm der du ser kurslederens skjerm. Dette gjør at du kan følge med i øvelsene sammen med kurslederen på en enkel måte.   

Internett
Vi forutsetter at du har tilgang til et stabilt internett under kurset. Test gjerne dette før kurset hvis du ikke sitter på din vanlige arbeidsplass. Kontakt gjerne din IT-avdeling før kurset og se om de har noen råd for å sikre en stabil oppkobling.  

Mikrofon og headset
For at du skal få mest mulig utbytte av kurset er det viktig at du kan kommunisere med kursleder og ha et bra headset tilgjengelig. Når kursleder kontakter deg noen dager før kurset er det lurt at du har utstyret tilgjengelig slik at du kan teste at alt fungerer. Dersom du har kolleger som skal være med på samme kurs så anbefaler vi at dere sitter adskilt fra hverandre. Vi anbefaler ikke å benytte høytaler.  

Plass
Vi vet at det kan være krevende å sitte i et online-kurs en hel dag. Tenk derfor gjennom hvor du vil/kan sitte en hel dag og fortsatt ha det bekvemt. Vi anbefaler deg å sitte et sted hvor du kan stenge døren slik at du ikke blir forstyrret og du kan jobbe med kurset i rolige omgivelser. Dette er viktig både for din egen del og for øvrige deltagere på kurset.  

Underlag 
Noen dager før kurset vil din kursleder sende deg mail med øvingsfilene til kurset, eller en link hvor du kan laste ned øvingsfilene. Legg disse på angitt sted på din datamaskin. Gjør gjerne dette før kursleder kontakter deg slik at du kan verifisere at du har mottatt riktige filer og kurshefte på mail - og at filene ligger på rett sted. 

OBS! video- og lydinnspilling av kurs er forbudt.

 

 

Kontakt oss

Nora Sæterøy

Nora Sæterøy

Product Design & Lifecycle

Annika Gunnarsson

Norway Kurskoordinator