Webinar | Nyheter i Vault 2024

Onsdag 10. mai guider vi deg gjennom alle nyheter og forbedringer i Autodesk Vault Professional 2024 - Les mer og meld deg på nå!

Webinar | Nyheter i Vault 2024

NYHETER FOR HÅNDHEVING AV STANDARDER, INTUITIVE VERKTØY OG ADMINISTRATIVE FORBEDRINGER

Årets lansering fra Autodesk består av mange nyheter og forbedringer i Vault, som vil hjelpe deg med å forbedre design- og konstruksjonsprosessen og med å håndtere data.

I dette webinaret vil vår egen ekspert i Vault, Trym Holmedal, guide deg gjennom de viktigste nyhetene og forbedringene i Autodesk Vault, og vise deg hvordan disse vil hjelpe deg med å holde bedre styr på dine prosjekter og data. I tillegg får du tips om smarte funksjoner i Sovelia Vault, Symetri sin egen plug-in for Autodesk Vault. 

Når: Onsdag 10. mai, kl. 09:00 - 10:00
Med: Trym Holmedal, Business Consultant, PDM & CAD
Hvor: Digitalt webinar

NB! Webinaret vil bli holdt på svensk.

I webinaret vil Trym blant annet trekke frem og se nærmere på følgende nyheter og forbedringer: 

  • Copy Folder Structure – Bruk den nye funksjonen for å kopiere den originale strukturen til mapper, inkludert undermapper, tillatelser og egenskaper. Det er en effektiv måte for å raskt organisere data og komme i gang med nye prosjekter, og sørge for at alle i teamet jobber etter samme standard.

  • Export DFX & STEP Format – Automatisk eksporter, publiser og håndter DFX- og STEP-filer. Filene kan lagres i Vault, eller eksternt i en angitt og delt mappe som etterligner mappestrukturen til Vault.

  • Thin Client – I tynnklienten har både interaksjoner og kontroll i grensesnittet blitt forbedret, og det har kommet en mer avansert søkefunksjon. Og det er blitt lagt til funksjoner som blant annet gjør at du kan velge hvilket Vault du trenger når du logger på tynnklienten.

Vil du vite mer? Meld deg på webinaret – og tips en kollega som også bør delta.

Arrangementer

Lag reguleringsplaner i Revit

27 oktober 2023

Denne BIM-timen er interessant for Arealplanleggere og Arkitekter. Webinaret vil gi deg en innsikt i hvordan du kan utarbeide raskere dokumenter for byggemeldinger.

Lær mer