Webinar | Nyheter i Inventor 2024

Vær først ute med det siste! Tirsdag 9. mai vil Børre Hartviksen, Symetri sin egen ekspert i Inventor, guide deg gjennom nyhetene i Autodesk Inventor 2024. Les mer og meld deg på!

Webinar | Nyheter i Inventor 2024

DESIGN RASKERE MED STØRRE PRESISJON

Årets lansering fra Autodesk består av mange nyheter og forbedringer i Inventor, som vil hjelpe deg med å forenkle og effektivisere ditt arbeid.

I dette webinaret vil vår egen ekspert i Inventor, Børre Hartviksen, guide deg gjennom nyhetene og forbedringene i Autodesk Inventor 2024, og vise deg hvordan disse vil hjelpe deg med å designe raskere med en større presisjon. I tillegg får du tips om smarte funksjoner i Sovelia Inventor, Symetri sin egen plug-in for Autodesk Inventor.

Når: Tirsdag 9. mai, kl. 09:00 - 10:00
Med: Børre Hartviksen, Business Consultant
Hvor: Digitalt webinar

I WEBINARET VIL BØRRE BLANT ANNET SE NÆRMERE PÅ FØLGENDE NYHETER OG FORBEDRINGER

 • FINISH FEATURE
  Den nye funksjonen lar deg spesifisere utseende og produksjonsprosessen for dine deler, komponenter og sammenstillinger. Finish-funksjonen støttes av Model States, slik at du kan opprettholde variable prosesser for din 3D-modell.

 • 3D WELD SYMBOLS
  Nå kan du legge til og redige sveisesymboler med PMI-informasjon på en del, filer med flere deler eller en sammenstilling. Og med QIF eller STEP 242 kan du også eksportere denne informasjonen til andre systemer og seere.

 • REVISION CLOUDS
  Revisjonsskyer er nå fullverdige Inventor-objekter og ikke lenger i SDK. Legg dem til i tegneark eller visninger, flytt dem rundt, legg til eller slett hjørner. Formateringen administreres ved hjelp av stilredigering. Og siden de er skissebaserte, kan de redigeres enten i skytilstanden eller fra skissen

 • iLOGIC
  I iLogic er det nå lagt til nye funksjoner som lar Inventor sjekke ut, hente ut filer, søke i Vault og mye mer som en del av din automatiserte arbeidsflyt.

Vil du vite mer? Meld deg på webinaret – og tips en kollega som også bør delta.