AUTODESK OPPDATERT TRANSAKSJONSPROSESS INTRODUSERT I USA OG CANADA

I november 2023 introduserte Autodesk en lignende transaksjonsmodell som for kjøp av Flex på det australske markedet.

AUTODESK OPPDATERT TRANSAKSJONSPROSESS INTRODUSERT I USA OG CANADA

Etter en innledende testperiode har Autodesk annonsert at den nye modellen vil bli introdusert i USA og Canada innen 10. juni 2024. Det er ikke delt noen tidsplan for andre geografier. Vi vet imidlertid at Autodesk har til hensikt å rulle ut den nye modellen globalt innen to år. 

I den nye transaksjonsmodellen vil ordre- og betalingstransaksjonen skje direkte mellom kunden og Autodesk, på samme måte som for kjøp av Flex i dag. Symetri vil fortsatt stå for det meste av reisen, som kunderådgivning for Autodesk-løsninger og aktiviteter som onboarding, opplæring og support. Prosessen for dine andre løsninger, f.eks. Naviate/Symetri Tech, tjenester eller annen tredjepartsprogramvare forblir uendret. 

Hva betyr dette for kundene våre akkurat nå? 

Det er ingen tiltak å gjøre for våre britiske og europeiske kunder for øyeblikket. Vi vil fortsette å dele mer innsikt og verdifulle ressurser for å forberede kunder på den nye prosessen når Autodesk kunngjør en europeisk lanseringsdato.

Hvis du har flere spørsmål eller bekymringer før da, ikke nøl med å kontakte din kontoadministrator eller ringe oss på 810 68 010. 

Vi ser frem til å hjelpe deg med å jobbe smartere gjennom denne overgangen. 

Nyheter

Symetri lanserer Naviate Zero

25 september 2023

Første versjon av Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) er nå tilgjengelig. Denne første versjonen vil kun være tilgjengelig for et begrenset antall kunder.

Lær mer