Symetri e-learning inkluderes i alle Naviate-abonnement med 2022-utgivelsen

Etterspørselen av tilgang til support for bruk av programvarer har økt kraftig gjennom pandemien, men også som følger av at vi stadig jobber mer digitalt. Med lanseringen av Naviate 2022 får alle brukere tilgang til Symetri e-learning og Single Sign-On (SSO).

Symetri e-learning inkluderes i alle Naviate-abonnement med 2022-utgivelsen

Gjennom pandemien har mange i vår bransje jobbet alene hjemmefra. Før pandemien sendte oss på hjemmekontor var veien kort for å be kolleger om hjelp, råd og kvalitetssikring. Som et resultat av at vi nå jobber mer separert, møtes og samarbeider mer digitalt, har også behovet for rask og enkel tilgang til hjelp og veiledning vokst fram.

For å sikre at du og dine kolleger har tilgang til den hjelpen dere trenger og utfører jobben deres på en god og ikke minst riktig måte, får alle våre Naviate-kunder tilgang til support blant annet gjennom tilgang til Symetri e-learning i forbindelse med vår 2022-utgivelse. På denne måten har alle Naviate-abonnenter enkel tilgang til tips og triks døgnet rundt i en online plattform, akkurat når og hvor behovet oppstår.

Med e-learning kan du søke etter informasjonen du trenger, få svar på spesifikke spørsmål og følge digitale videokurs for ditt behov, både på PC og mobil. Vi lanserer også Single Sign-On (SSO), slik at alle Naviate-brukere lett får tilgang til programvaren og andre tjenester som Symetri Support og e-learning.

Dersom dere allerede har Naviate, trenger dere kun å registrere brukerne i vår e-learningplattform i forbindelse med 2022-utgivelsen. Kontraktansvarlig mottar en e-post med instruksjoner om hvordan man logger inn og fordeler lisensene.

I den nyeste utgivelsen går vi også over til en abonnementmodell med navngitte brukere (named users). Dette gjør det enklere å holde oversikt over alle brukerne, hvordan de benytter verktøyet, og hvor de har behov for mer kompetanse for større nytteverdi.

Naviate Release 2022 ble tilgjengelig for alle Naviate-brukere 1. juli 2021.

Les mer om Symetri e-learning og Naviate-abonnement.

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC
Nyheter

Oppgradering av Bluebeam lisenser

25 mai 2023

Bluebeam gjør endringer i lisensieringsmodellen, og det er derfor viktig at du oppgraderer lisensene dine. Du må overføre eksisterende Bluebeam-lisenser med aktivt vedlikehold til de nye abonnementsplanene selv. Hvis du ikke har aktivt Maintenance, kan du bytte dine "gamle" lisenser uten aktiv Maintenance til de nye Subscriptionplanene frem til 28/6, og få 50% rabatt det første året.

Lær mer