Entreprenør

Spar tid med BIM-løsninger for byggebransjen

Implementer BIM og digitale arbeidsforløp i virksomheten

I dagens konkurranseutsatte marked stilles det stadig høyere krav til entreprenører og underleverandører i byggebransjen. De skal kunne oppføre bærekraftige og kostnadseffektive bygninger raskt og med høy teknisk og sosial standard. Økte krav innebærer også økt risiko. Derfor er det viktig å ha tilgang til riktige BIM-løsninger. Hvordan håndterer man utfordringer i byggebransjen når man står midt i et digitalt innovasjonsprosjekt? Hos Symetri ønsker vi velkommen alle muligheter knyttet til disse utfordringene. Ved å fokusere på BIM og digitale arbeidsforløp hjelper vi kundene våre til å jobbe smartere. Det gir ikke bare bedre sikkerhet og kvalitet, men bidrar også til redusert risiko og kostnad.

Nedenfor har vi samlet alle våre produkter, tjenester, kurs og konsulenttjenester. Du er velkommen til å utforske!  

Fordelene med BIM og digitale arbeidsforløp

Forenkler arbeidet

... og øker effektiviteten.

Eliminerer risiko

... og reduserer stress.

Reduseres risikoen

... for misforståelser.

Oppdaget risiko

... kan enkelt dokumenteres.

Siste nyheter

Les flere blogg-poster og abonner på bloggen vår her
Les flere nyheter her.

Kurs

Solibri Office Grunnkurs

Kurset Solibri Office (tidligere kjent som Solibri Model Checker) gir deg en grunnleggende kjennskap til Solibri, som kan skape stor verdi i prosjektet i forhold til kvalitetssikring. I dette kurset går vi gjennom helt grunnleggende deler av Solibri ...

Les mer
Kurs

Naviate Simple BIM og avansert Solibri

Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe mer strukturert med bearbeiding for IFC modellene dine. Lær hvordan å bruke Naviate SimpleBIM og Solibri til å få den informasjonen du trenger fra IFC og kommunisere til prosjekterende.

Les mer
Kurs

Naviate Simple BIM Grunnkurs

Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i Revit med grensesnitt og arbeidsmetodikk for å strukturere og bearbeiding av IFC-modeller. Kurset gir videre en innføring i bruken av Naviate SimpleBIM og hvilke muligheter som ligger i programvaren k ...

Les mer

Building Information Modelling (BIM)

Med riktig BIM-løsning får alle involverte tilgang til modeller og data. Det bidrar til bedre oversikt og innsyn i prosjektene. BIM og velfungerende arbeidsforløp gir bedre samarbeid i prosjektgruppen, siden alle får tilgang til den siste versjonen av 3D-modeller, tegninger og spesifikasjoner. Ved å ha tilgang til riktig informasjon blir det også enklere å løse komplekse og tidkrevende oppgaver. Med tilgang til BIM-data kan du allerede tidlig i prosessen gi relevant tilbakemelding om mulige problemer knyttet til et konkret design eller samarbeidet i prosjektgruppen. På denne måten unngår du kostbare forsinkelser.

Tilleggsapplikasjoner til Revit

Vi har valgt å jobbe med bransjeledende programvare som Autodesk Revit, Navisworks og BIM360. I nært samarbeid med kundene våre har vi utviklet en egen programvare. Naviate er vår helt egen produktportefølje og består av tilleggsapplikasjoner til Revit. Løsningene er spesielt utviklet for å spare tid, forbedre kvaliteten og effektivisere arbeidet i prosjektene du jobber med. Ved å tilby riktig BIM-løsning og mangeårig bransjeerfaring kan vi hjelpe bedriften din å levere innovative byggeprosjekter.

Erfarne BIM-konsulenter

Symetris BIM-konsulenter har mange års erfaring med rådgivning og implementering av BIM, og har hjulpet mange kunder i byggebransjen med BIM-utfordringer. Sjansene er gode for at vi også kan hjelpe deg og din bedrift.

Kundereferanser

The Natural Design Company - Revit in construction and renovation projects

Architect Jaakko Pöytäniemi talks about the reasons of using Revit for construction and renovation projects, and the importance of the trainings to have up-to-date knowhow among the architects and designers.

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gratis tips og triks, e-bøker, invitasjoner til webinarer og arrangementer. 

Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte:

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC