Business Process Analysis

Optimer bedriftens virksomhet med en forretningsprosessanalyse

Hvorfor gjennomføre en forretningsprosessanalyse?  

For å optimere en bedrifts virksomhet er det viktig å ha god forståelse for den gjeldende situasjonen og en tydelig strategi for veien videre. Eventuelle endringer må gjøres trinnvis, og siden endringene ofte krever en oppdatering av eksisterende teknologi, kan det være vanskeligere å optimere virksomheten enn det man først tror. For å hjelpe kundene våre med å kikkstarte prosessen har vi hos Symetri utviklet et verktøy for analyse av forretningsprosesser.

En forretningsprosessanalyse inkluderer

Bedre forståelse for den aktuelle situasjonen.

Forslag til endringer.

A clear picture of how to optimise your business.

Forslag til hvilke skritt dere må ta innenfor tidsramme rimelig.

Resultatet av en forretningsprosessanalyse 

Forretningsprosessanalyser bygger på Lean-filosofien, som tar hensyn til en rekke aspekter: forretningsprosessene, teknologien bak dem, personalet og hvordan de omfattes av forandringene.

Skreddersydd forretningsprosessanalyse tilpasset deres behov

Forretningsprosessanalysen kan tilpasses behovet i nettopp din bedrift. Allerede før arbeidet påbegynnes, avtaler man hvilke avdelinger som skal omfattes av analysen. Det kan være alt fra prosjektering, design og konstruksjon til salg, produksjon og ettermarkedsservice.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Director AEC Norway

Send oss en beskjed

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.