Installasjon & Konfigurasjon

Få en vellykket installasjon av Autodesk-produktet ditt

Optimer programvareinvesteringen din

Å installere programvare fra Autodesk kan være utrolig tidkrevende: Det kan faktisk ta opptil 10 timer å installere en eneste programpakke (Collection).
 Vi kan hjelpe deg med installasjon og konfigurering av programvaren din. En sertifisert tekniker fra Symetri hjelper til med konfigurering av drivere og innstillinger i Windows og sørger for at eventuelle eldre programversjoner ikke kjører parallelt og at alle tilgjengelige servicepakker installeres. Dessuten får du hjelp med installasjon, konfigurering og testkjøring av annet utstyr som skrivere og plottere. Til slutt kontrollerer teknikeren vår at Autodeskproduktet ditt brukes og er konfigurert i henhold til lisensavtalen. Dette sikrer at riktig lisens alltid er tilgjengelig for riktig bruker.

Fordelene ved våre installasjons- og konfigurasjonstjenester  

Du reduserer risikoen.

Du får en ordentlig overlevering.

Du får all nødvendig dokumentasjon.

Du får support direkte på arbeidsplassen.

The Symetri Way

Med The Symetri Way er du trygg på hele reisen, fra installasjon, opplæring og support på arbeidsplassen og til oppfølging. En av våre kunnskapsrike eksperter veileder deg gjennom hele prosessen. Når du henvender deg til oss for å få hjelp med installasjon av programvare, kan du være trygg på at du kommer til å arbeide i det best tenkelige programmiljøet. Ved å innhente hjelp reduserer du risikoene og vi foretar selvfølgelig en ordentlig overlevering og overlater all nødvendig dokumentasjon når installasjonen er klar. Symetris ekspert vil sørge for at du får den best tenkelige starten på prosjektet ditt gjennom support direkte på arbeidsplassen og at arbeidet forløper i henhold til avtale milepæler.

Ikke glem opplæring og support

Å investere i opplæring og support er like viktig som å investere i programvare. Symetri har mange ulike opplæringsalternativer. Som Autodesk Authorised Training Centre kan vi tilby både åpne kurs og opplæring direkte på arbeidsplassen. Vi anbefaler at du setter av fire dager til opplæring. Disse dagene kan selvfølgelig brukes alt ettersom behovet oppstår.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC

Send oss en beskjed

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.