Solibri Anywhere

Kurs i Solibri Anywhere er et introduksjonskurs for deg som ikke har jobbet med Solibri tidligere eller som har behov for å friske opp de grunnleggende kunnskapene i Solibri Anywhere eller som skal bruke en BIM kiosk, men som ikke vet helt hvordan.

Solibri Anywhere

Kurs i Solibri Anywhere er et introduksjonskurs for deg som ikke har jobbet med Solibri tidligere eller som har behov for å friske opp de grunnleggende kunnskapene i Solibri Anywhere eller som skal bruke en BIM kiosk, men som ikke vet helt hvordan. Her vil du lære effektiv navigering, hvor du finner hvilken informasjon og hva du kan gjøre med IFC og SMC filer. SMC (Solibri fil) kan inneholde Issues, mengde/informasjonsuttak, klassifiseringer og kollisjonskontroller. 

Etter dette kurset vil du kunne bruke Solibri Anywhere på en god måte og dra nytte av informasjon i modeller. Du vil basert på dette kunne bruke en BIM kiosk med de mest grunnleggende funksjonene, som måle i modell og se viktig informasjon og forstå løsninger bedre. 

Du vil være innom de fleste funksjoner i Solibri Anywhere i løpet av dette kurset.  

 

Kontakt oss for mer informasjon

Annika Gunnarsson

Norway Kurskoordinator

Kommende kursdatoer

Det finnes ingen planlagte kursdatoer for dette kurset.

Vi har ikke planlagt datoer for dette kurset. Du kan sende oss en forespørsel og være den første til å få vite når kurset settes opp.

Din melding er mottatt.

Vi kontakter deg snart.

Registrer interesse

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.