Opplæring

Klasseromskurs

Symetri har status som autorisert ATC (Autodesk Authorised Training Centre) og tilbyr et variert kursutvalg. Vi vet at effektiv opplæring kan bidra til økt produktivitet, og at investering i kompetanse er like viktig som å investere i riktig programvare.

På kurssenteret jobber vi alltid med de siste programversjonene og den nyeste teknologien – for at du skal få mest mulig ut av kurset.

Vi tilbyr klasseromskurs i Oslo, Trondheim og Sandnes.

Fordelene med klasseromskurs

Effektivt læringsmiljø

Kom deg bort fra arbeidspulten, slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om kurset.

Samarbeid og kunnskapsutveksling

I et fysisk klasserom kan du utveksle kunnskaper og erfaringer med både kurslederen og de andre deltakerne, og på den måten fordype kunnskapene dine.

Praktisk læring

Du får mulighet til å teste de nye ferdighetene dine på stedet, og med hjelp fra kurslederen får du raskt svar på spørsmålene dine, slik at du er klar til å sette i gang på egen hånd når kurset er ferdig.

Dynamiske kurs

Kursene våre er dynamiske, og innholdet tilpasses naturligvis etter dine behov og kunnskaper.

Diskusjon og dialog

Still spørsmål, diskuter og del tanker.

Møt nye mennesker

En av de største fordelene med fysiske kurs er at man møter andre mennesker fra bransjen.

Hvorfor opplæring?

Investering i kurs og opplæring er viktig for en bedrift som vil holde seg innovativ og konkurransedyktig. Med klasseromskurs får dere mest mulig ut av investeringen takket være et fullt fokusert læringsmiljø.

Vårt kurstilbud inneholder kurs om mange forskjellige emner og ulike nivåer. For oss er det viktig å tilby kursalternativer på flere nivåer, slik at du og medarbeiderne dine kan ta nye steg og fortsette å utvikle dere. 

Om kurslederne våre

Kurslederne våre er godt utdannet, har bred teknisk kompetanse og mange års erfaring. Rundt 94 % av kursdeltakerne oppgir at de er svært fornøyde med kurslederne.

Klasseromskurs med bedriftstilpasset innhold

Har dere behov for et skreddersydd kursinnhold, eller ønsker dere et kurs som ikke finnes i kursutvalget vårt? Vi tilbyr skreddersydde kursalternativer, og dere velger selv om kurset skal holdes i deres lokaler eller hos en tredjepart. Få mer informasjon og send en forespørsel om skreddersydde kursalternativer i dag:

Markerte kurs

Finn kurs

Autodesk Inventor Nastran, Basis

Dette kurset vil gjennomgå brukermiljø og arbeidsmetodikk slik at du kan analysere og optimalisere komponenter og sammenstillinger. Hovedfokuset blir å vite "hvordan kan jeg stole på mine resultater?" Vi vil gå igjennom mange verktøy og metoder som l ...

Les mer
Finn kurs

Revit Landskap med Naviate Site & Landscaping

Dette kurset gir deg grunnleggende kunnskap i Revit med grensesnitt og arbeidsmetodikk for å modellere terreng, byrom og uttak av landskapsplantegninger, snitt og oppriss, samt generere rapporter og skjemaer. Vi fokuserer på hvordan Revit kan brukes ...

Les mer
Finn kurs

Autodesk Inventor Grunnkurs

Parametrisk 3D modellering er en effektiv metode for å skape konstruksjoner og tegninger. Det benyttes i mange forskjellige industrier og av produktutviklere, designere og konstruktører. Autodesk Inventor er markedsledende innenfor mekanisk design og ...

Les mer

Kontakt oss for mer informasjon