Implementering av PDM-løsninger øker APLs konkurranseevne

APL – National Oilwell Varco

Bedriftens innovative konstruksjonsløsninger for offshoreindustrien er utviklet med støtte fra Symetris kyndige konsulenter.

Viktig å fokusere på kjernevirksomheten – ikke bare på CAD-systemer

For NOV-APL er det viktig å holde tempoet oppe og redusere antall driftsavbrudd i produksjonen. Det er også en av grunnene til at de setter pris på samarbeidet med Symetri, de ønsker å leie inn eksperter som har bedre kunnskap på området enn de har selv. Overføring av data er en del av kjernevirksomheten og en oppgave som utføres hele tiden. På dette området har de fått hjelp av Symetri slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten – å utvikle flytende systemer til kunder i gass- og oljeindustrien over hele verden.

Autodesk-kurs og brukerstøtte direkte på arbeidsplassen skaper trygghet

For NOV-APL er det viktig at alle bruker samme metoder når de jobber med Inventor og Vault. Det ble derfor et naturlig fokus da de implementerte Vault Professional. Ifølge Tore Marskar Eek-Jensen gikk implementeringen smidig, og bedriftens ansatte deltok på en rekke kurs både internt og hos Symetri. Det ga raskt resultater og ny kunnskap. I tillegg har Symetris konsulenter vært på arbeidsplassen hos NOV-APL for å gi veiledning og hjelp til å løse spesifikke problemer og spørsmål som skulle dukke opp. På den måten har bedriften fått tilgang til et system der alt registreres og spores automatisk, slik at de slipper å strukturere data manuelt.

"Kort sagt har kombinasjonen av kompetente konsulenter, engasjerte medarbeidere og skreddersydde kurs vært suksessfaktorer som har bidratt til at vi raskt har lært oss de nye systemene hos APL i Arendal", avslutter Tore Marskar Eek-Jensen.

Utfordringer

  • Behov for en repliserbar databaseløsning mellom ulike anlegg globalt
  • Behov for utvikling av arbeidsmetoder og kompetanseutvikling

Løsninger

Implementering av en repliserbar versjon av Autodesk Vault Professional med hjelp fra Symetri:

  • Alle data måtte overføres
  • Gjennomgang og støtte direkte på arbeidsplassen
  • Support

Fordeler

Ekstern overføring av Autodesk Vault Professional:

  • Frigjøring av tid, som i stedet kan brukes på utviklingsarbeid
  • Et sporbart, brukervennlig system
  • Ikke lenger behov for å strukturere data manuelt
  • Økt internt fokus på å skape nye løsninger for sluttkundene

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mek... Lære mer