Hallströms Verkstäder lager bedre produkter ved å simulere redusert trykkfall og optimert flyt

Hallströms Verkstäder

Hallströms er et godt eksempel på hvordan man kan bruke simulering for å forbedre funksjonen til et produkt.

Symetris simuleringsteam hjelper daglig kunder med å utnytte den produktkunnskapen de har og utvikle arbeidet med virtuelle prototyper, ved å tilby verktøy for simulering, analyse og trykkfallsberegninger .

Hallströms er et godt eksempel på hvordan man kan bruke simulering for å forbedre funksjonen til et produkt. Ved hjelp av resultatene kan vi gå inn i utstyret virtuelt og se hva som skjer der inne. På den måten får vi også innsikt i alt som ligger bak. Denne innsikten gjør det betydelig enklere å lede produktutviklingen i riktig retning. Sven Eriksson, simuleringsekspert hos Symetri med mer enn 20 års bransjeerfaring. 

Gjengi virkeligheten

Ved hjelp av simulering kan du gjenskape virkeligheten i et virtuelt miljø, utvikle en digital prototype der du kan installere sensorer i etterkant, og visualisere alt på en måte som alle forstår. Hensikten er å kunne vise, selge inn og fatte beslutninger om sluttproduktet på en enkel måte, lenge før produksjonen setter i gang og de fysiske produktene er klare.

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer