Hallströms Verkstäder lager bedre produkter ved å simulere redusert trykkfall og optimert flyt

Hallströms Verkstäder

Hallströms er et godt eksempel på hvordan man kan bruke simulering for å forbedre funksjonen til et produkt.

Symetris simuleringsteam hjelper daglig kunder med å utnytte den produktkunnskapen de har og utvikle arbeidet med virtuelle prototyper, ved å tilby verktøy for simulering, analyse og trykkfallsberegninger .

Hallströms er et godt eksempel på hvordan man kan bruke simulering for å forbedre funksjonen til et produkt. Ved hjelp av resultatene kan vi gå inn i utstyret virtuelt og se hva som skjer der inne. På den måten får vi også innsikt i alt som ligger bak. Denne innsikten gjør det betydelig enklere å lede produktutviklingen i riktig retning. Sven Eriksson, simuleringsekspert hos Symetri med mer enn 20 års bransjeerfaring. 

Gjengi virkeligheten

Ved hjelp av simulering kan du gjenskape virkeligheten i et virtuelt miljø, utvikle en digital prototype der du kan installere sensorer i etterkant, og visualisere alt på en måte som alle forstår. Hensikten er å kunne vise, selge inn og fatte beslutninger om sluttproduktet på en enkel måte, lenge før produksjonen setter i gang og de fysiske produktene er klare.

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mek... Lære mer