Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet i Sverige, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Forenkler hverdagen

Rowinda bruker nå alltid Revit når prosjektet har de rette forutsetningene for å benytte verktøyet. Å flytte til Revit har gjort deres daglige arbeid enklere.

Fordelen er at du ser kabelvegger og installasjoner på en enklere måte når du kan se nøyaktig hvordan huset er bygget. Du merker om du kan trekke en kabelstige et spesielt stykke eller ikke. I dag er det så mange tekniske installasjoner i bygninger at det er helt avgjørende å gjøre en faktasjekk for å unngå disse kollisjonene som koster mye penger i produksjon.
Andreas Jänchen, Oppdragsleder i Rowida AB

 

Revit er fremtiden

I tillegg til Revit bruker Rowida Naviate Electrical, for å automatisere tegningshånderting og elprosjektering. Revit er fremtiden, forteller teamet i Rowida.

Hvis jeg skal oppsummere: Det er morsommere! Du ser huset, og du trenger ikke sitte med en 2D-tegning og se hvordan det ser ut. Du ser bjelkene, du ser problemene.
Christoffer Björnlund, Daglig leder i Rowida AB

Dersom du ønsker å lære mer om Revit og hvordan din organisasjon kan komme i gang, eller å få større utbytte av verktøyet, er det bare å ta kontakt med oss i Symetri.

Paal Edgar Haave

Paal Edgar Haave

Norway Salgsansvarlig bygg og infrastruktur

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


The City of Helsinki - Pioneers introducing BIM

When designing professional kitchens for the 650 professional and public kitchens in Helsinki, there was no doubt in the minds of the architects Seppo Kupari, the designer and Mikko Soininvaara, the BIM Manager from the city of Helsinki’s Public Works Department, that they had to make the transition from 2D to 3D and BIM.

Lære mer

Ripellino ensures growth with BIM

When the architectural firm Alessandro Ripellino decided to take the step to BIM planning, in order to meet changing purchaser requirements, it was important to have a user-friendly platform and to be able to deliver high-quality projects in a short time.

Lære mer