CQI - NØKKELEN TIL ENKLERE INSTALLASJON OG VEDLIKEHOLD AV CAD-PROGRAMVARE

Effektivitet, fleksibilitet og kostnadsbesparelser er viktig for alle bedrifter, og teknologien som brukes må være med å bidra til dette. I denne bloggen forklarer vi suksesshistorien til en av våre kunder som trengte en CAD-programvareoppdatering, og hvordan utfordringen ble løst med vår CQi-løsning.

CQI - NØKKELEN TIL ENKLERE INSTALLASJON OG VEDLIKEHOLD AV CAD-PROGRAMVARE

KUNDENS UTFORDRING

En kunde av oss trengte å oppgradere CAD-programvaren for over 40 brukere i ulike grupper, som hver enkelt hadde behov for forskjellige programvarepakker. I tillegg ønsket de å gå fra gamle nettverkslisenser til uavhengige lisenser.

TRADISJONELL INSTALLASJON VAR IKKE ET ALTERNATIV

Tradisjonelt installeres og oppdateres CAD-programvare manuelt, gjennom at IT-avdelingen oppretter og lagrer programvarepakker på et sentralisert nettverk. For å deretter installere hver enkelt pakke individuelt på hver datamaskin for hver bruker. Dette øker risikoen for menneskelige feil. Og en programpakke kan mangle en del av programvaren, programvaren kan bli installert i feil rekkefølge, eller bli avbrutt underveis, slik at hele installeringen må startes på nytt.

Med den tradisjonelle installasjonsmetoden ville denne metoden ført til at programvaren ville vært utilgjengelig for brukerne i inntil 7-10 dager mens installasjonen pågikk.

CQi FOR RASK OG ENKEL INSTALLASJON AV CAD-PROGRAMVARE

Med CQi hjalp vi kunden med å installere programvaren for flere brukere samtidig på en konsistens måte. En automatisert prosess kopierte de nødvendige filene og pakkene, installerte dem med administratorlegitimasjon og sørget for at all programvare ble installert i riktig rekkefølge. 

I tillegg la vi oppdateringen til fredag ​​ettermiddag, når de fleste brukerne ikke jobbet, slik at det ble minimalt med forstyrrelser og avbrudd for brukerne.

Ved å bruke CQi installerte vi oppdateringene for alle de 40 forskjellige brukere på omtrent tre timer. En betydelig forbedring i forhold til kundens opprinnelige estimat på 7-10 dager. Og allerede mandagen etter kunne alle brukerne gjenoppta sitt arbeid som normalt, men oppdatert CAD-programvare.

Oppdag vår CQi-løsning

Oppdag vår CQi-løsning

Tradisjonelt har  installering, pakking, oppdatering og konfigurering av CAD-programvare vært en tidkrevende og multi-tasking oppgave. Vi har utviklet CQi, en løsning som for å automatisere og effektivisere denne prosessen.

E-bok: CQI - FOR ENKEL INSTALLASJON OG KONFIGURERING AV CAD-PROGRAMVARE

E-bok: CQI - FOR ENKEL INSTALLASJON OG KONFIGURERING AV CAD-PROGRAMVARE

I denne e-boken forklarer vi kort fordelene med CQi, hva CQi er, hva den inneholder og hvordan den fungerer. 

Blogg

Har du kontroll på programvarelisensene dine?

27 februar 2024

I en tid der kostnadsbesparelser og effektivitet står i fokus, er det viktigere enn noensinne å holde oversikt over programvarelisenser. CQFlexMon hjelper deg med å holde oversikt over lisensene dine. Les mer!

Lær mer
Blogg

Optimalisering av Byggeprosessen med Naviate Structure og Naviate Rebar i Revit

08 januar 2024

Naviate Structure og Naviate Rebar er ikke bare verktøy – de er nøkkelen til en revolusjonert arbeidsprosess for byggingeniører. Økt effektivitet, bedre kontroll og en sømløs integrasjon med Revit gjør dem uunnværlige i dagens digitale byggeverden. For byggingeniører som ønsker å oppnå mer og levere kvalitet, er Naviate Structure og Rebar svaret.

Lær mer