Håndteringen av produktinformasjon ble betydelig forbedret med Sovelia Vault

Metos

Innføringen av det nye forretningssystemet fungerte som en drivkraft for å implementere et PLM-system.

Metos Group produserer og markedsfører profesjonelt kjøkkenutstyr fra varemerkene Metos, Hackman og Wexiödisk. Metos er markedsledende i Norden, Baltikum og Benelux-landene. Metos er en del av ALI group, Europas ledende produsent av profesjonelt kjøkkenutstyr. Metos tilbyr gjennomtenkte kjøkkenløsninger fra start til slutt. Planleggingsarbeidet tar utgangspunkt i praktisk bruk og kjøkkendesign, og det er naturligvis Metos’ egenproduserte produkter som brukes i implementeringsfasen. Serviceavdelingen har ansvaret for vedlikehold og reservedeler.

"Før lagde konstruktørene tegninger av de ulike komponentene før produksjon og brukte DXF-filer for skjæring. Nå opprettes tegningene automatisk i riktig filformat, noe som betydelig reduserer risikoen for feil. Når de ulike komponentene legges til konstruksjonen i Inventor, opprettes det automatisk en materialliste som overføres til Sovelia. Tegningene i konstruksjonsfasen håndteres i Autodesk Vault, og når konstruksjonen er ferdig, godkjennes produktene for produksjon i Sovelia. Dette sikrer at materiallister og artikler overføres til forretningssystemet på en kontrollert måte.” Tero Kähärä, Product Design Manager hos Metos Oy Ab.

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser