Håndteringen av produktinformasjon ble betydelig forbedret med Sovelia Vault

Metos

Metos Group produserer og markedsfører profesjonelt kjøkkenutstyr fra varemerkene Metos, Hackman og Wexiödisk. Metos er markedsledende i Norden, Baltikum og Benelux-landene. Metos er en del av ALI group, Europas ledende produsent av profesjonelt kjøkkenutstyr. 

Metos Group produserer og markedsfører profesjonelt kjøkkenutstyr fra varemerkene Metos, Hackman og Wexiödisk. Metos er markedsledende i Norden, Baltikum og Benelux-landene. Metos er en del av ALI group, Europas ledende produsent av profesjonelt kjøkkenutstyr. Metos tilbyr gjennomtenkte kjøkkenløsninger fra start til slutt. Planleggingsarbeidet tar utgangspunkt i praktisk bruk og kjøkkendesign, og det er naturligvis Metos’ egenproduserte produkter som brukes i implementeringsfasen. Serviceavdelingen har ansvaret for vedlikehold og reservedeler.

"Før lagde konstruktørene tegninger av de ulike komponentene før produksjon og brukte DXF-filer for skjæring. Nå opprettes tegningene automatisk i riktig filformat, noe som betydelig reduserer risikoen for feil. Når de ulike komponentene legges til konstruksjonen i Inventor, opprettes det automatisk en materialliste som overføres til Sovelia. Tegningene i konstruksjonsfasen håndteres i Autodesk Vault, og når konstruksjonen er ferdig, godkjennes produktene for produksjon i Sovelia. Dette sikrer at materiallister og artikler overføres til forretningssystemet på en kontrollert måte.” Tero Kähärä, Product Design Manager hos Metos Oy Ab.

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Relaterte kundereferanser