Transtech holder produksjonen i gang med løsninger fra Symetri

Transtech

Å kunne håndtere informasjon på en effektiv måte er helt avgjørende ved avanserte produksjonsprosesser. Transtech bruker Autodesk Inventor som konstruksjonsverktøy og har implementert Sovelia og Autodesk Vault for å forenkle håndteringen av produktinformasjon.

Transtech er en av Europas fremste leverandører av rullende materiell, med spesialkompetanse på produksjon av dobbeltdekkertog og sporvogner med lavgulv.

"Å produsere aluminiumkarosserier til tog er et av Transtechs fremste kompetanseområder. Aluminiumsveising er betydelig mer krevende enn sveising av stål, blant annet fordi begge endene på et tog må utstyres med støtabsorberende deformasjonsflater. Mulige scenarier simuleres for å teste hvordan bussene påvirkes. I tillegg gjøres det tester i en vindtunnel før togene offisielt kan godkjennes og tas i bruk. Kai Hermonen, informasjonssystemansvarlig, Transtech Ltd

Smidig implementering
Kai Hermonen er ansvarlig for implementeringen av det nye systemet hos Transtech. Til tross for den snevre tidsrammen har implementeringen gått smidig sammenlignet med mange andre prosjekter av samme størrelse. Dette er i stor grad takket være Symetris eksperter og erfaringen de har fra lignende prosjekter.

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Relaterte kundereferanser