Færre feil hos Lidan Marine med Sovelia PLM

Lidan Marine

Takket være integrering med eksisterende forretningssystemer som håndterer godkjennings- og frigivelsesprosesser, sikrer man at produksjon, innkjøp og leverandører bare bruker oppdaterte, godkjente stykklister og tegninger.

Sovelia PLM reduserer behovet for manuelt arbeid og gir færre feil

Lidan Marine har hatt en sterk vekst de siste fem årene, og for å kunne svare på den økte etterspørselen måtte prosessene effektiviseres. Spørsmålet om hvorvidt et PDM-/PLM-system kunne være løsningen på problemet, har jevnlig vært oppe til diskusjon. Etter en grundig vurdering og evaluering av ulike systemer og leverandører, falt valget til slutt på Sovelia fra Symetri.

Alle konstruktørene har fått opplæring i Sovelia, og komponentstrukturen fra CAD-miljøet er integrert i forretningssystemet Monitor for å sikre en mer kontrollert prosess for godkjenning av tegninger.

"Det gjør håndteringen av komponenter mye enklere, siden de nå kan håndteres direkte i Inventor i stedet for i Monitor. På den måten slipper vi mye av det manuelle arbeidet vi måtte gjøre før, samtidig som vi kan redusere antall feil. I tillegg kan vi øke gjenbruken av konstruksjoner gjennom hele kjeden", forklarer Henrik Eriksson.

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Relaterte kundereferanser