Visedo Oy investerer i Sovelia PLM for å sikre effektiv datahåndtering og høy kvalitet

Visedo

Med Sovelia PLM sikrer Visedo at de kan håndtere produktinformasjon på en effektiv måte, og at tilhørende dokumentasjon holder høy kvalitet. I tillegg får de tilgang til en fremtidssikret PLM-løsning i en bransje som preges av rask vekst.

Det finske selskapet Visedo Oy er ledende innen teknologiske løsninger til ladehybrider og elektriske kjøretøy. For å sikre effektiv datahåndtering og høy kvalitet på tilhørende dokumentasjon, har selskapet valgt å investere i Symetris PLM-løsning Sovelia og på den måten fått tilgang til en fremtidssikret PLM-løsning i en bransje som preges av rask vekst.

Visedo Oy er markedsledende innen teknologiske løsninger for ladehybrider og elektriske kjøretøy. Selskapet utvikler og produserer toppmoderne drivlinjer, som fungerer optimalt også under tøffe forhold. De siste årene har selskapet vokst raskt og er i dag en av markedets fremste leverandører av elektriske drivsystemer for arbeidsmaskiner på både sjø og land. Ved å investere i en PLM-løsning håper Visedo å forbedre sine interne prosesser, og på den måten spare tid og øke ensartetheten og kvaliteten på data og prosjekter. Sovelia har integrert støtte for EUs krav til kvalitet og ensartethet i dokumentasjon innen sjøfartsindustrien.

 “Vi har valgt å investere i Sovelia Lean PLM, siden vi tror at programløsningen kan hjelpe oss å håndtere og kvalitetssikre produktdata, spare verdifull tid i forretningsprosesser og imøtekomme de behov og krav som Visedo har både i dag og i fremtiden, i takt med at selskapet vokser", sier Ville Naumanen, teknisk sjef hos Visedo Oy.

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Relaterte kundereferanser