Rådgivende ingeniører

Skap mer bærekraftige konstruksjoner med BIM og Lean Engineering

Optimer virksomheten med BIM og Lean Engineering

Som følge av urbanisering og miljøkrav kommer vi de neste ti årene sannsynligvis til å oppleve flere endringer i byggebransjen enn tidligere generasjoner har gjort i hele sin levetid. Hvordan håndterer man da ulike muligheter og utfordringer på best mulig måte, slik at man kan dra nytte av dem i virksomheten? Lean Engineering og BIM for byggebransjen er en pågående utviklingsprosess som skal optimalisere og forbedre designkvaliteten og redusere ledetidene gjennom de ulike fasene av prosjektet. Et viktig skritt i denne prosessen er å automatisere byggeprosessen. Symetris løsning for Lean Engineering har fokus på nettopp disse områdene, og hjelper deg å snu utfordringer til muligheter.

Nedenfor har vi samlet alle våre produkter, tjenester, kurs og konsulenttjenester. Du er velkommen til å utforske!  

Fordelene med BIM og Lean Engineering

Optimalisere og forbedre

... designkvaliteten.

Redusere ledetidene

... gjennom de ulike fasene av prosjektet. 

Effektiviser

... og forbedre samarbeidet.

Engasjer kunden

… tidlig i prosessen.

Siste nyheter

Les flere blogg-poster og abonner på bloggen vår her
Les flere nyheter her.

Kurs

Bedriftsinternt kurs, AEC

Våre bedriftsinterne kurs er for dere som ønsker et skreddersydd kurs for egen bedrift. Dette kan være det mest effektive for mange bedrifter. Gruppen kan da komme til oss eller vi kommer til dere. Kursinnholdet tilpasses etter bedriftens ønsker og s ...

Les mer
Kurs

Revit MEP Electrical med Naviate Grunnkurs

Kurset gir grunnleggende kunnskaper om Revit med fokus på design, beregning og dokumentasjon av elektroinstallasjoner. Vi går gjennom grensesnitt med menyer og verktøy samt metodikken for å skape og håndtere et Revit-prosjekt, konstruere elektroinsta ...

Les mer
Kurs

Solibri Office Grunnkurs

Kurset Solibri Office (tidligere kjent som Solibri Model Checker) gir deg en grunnleggende kjennskap til Solibri, som kan skape stor verdi i prosjektet i forhold til kvalitetssikring. I dette kurset går vi gjennom helt grunnleggende deler av Solibri ...

Les mer

Vi tilbyr BIM for rådgivende ingeniører

Hos Symetri tilbyr vi kundene support og konsulenttjenester innenfor bygningskonstruksjon, 3D-design og BIM. Vi tilbyr skreddersydde BIM-løsninger for tekniske konsulenter innen forskjellige fagområder. Symetris tekniske team fungerer også som samarbeidspartner for flere ulike bedrifter i bransjen og deltar i en rekke viktige prosjekter. Vi kan bli din samarbeidspartner i alt fra mindre husprosjekter til større, avanserte bygningskonstruksjoner. Gjennom årene har vi hjulpet mange kunder med å skape funksjonelle og estetisk tiltalende bygninger og miljøer. Vi har god kunnskap om bygningskonstruksjon og kan presentere ideer for kundene etter hvert som bygningene tar form, noe som kan hjelpe dem å forutse hvordan det ferdige resultatet kommer til å bli. 

Fredager, ca. én gang i måneden klokken 12, har vi BIM-timen. Dette er korte webinarer hvor vi presenterer nyheter, beste praksis, samt tips og triks i programmer som Revit, Civil 3D, Lumion, Solibri og Pinnacle. Sett av tid til BIM-timen, gjerne sammen med dine kollegaer.

Tilleggsapplikasjoner til Revit

Vi har valgt å jobbe med bransjeledende programvare fra Autodesk, som  Revit, Navisworks og BIM360. I nært samarbeid med kundene våre har vi utviklet en egen programvare. Naviate er vår helt egen produktportefølje og består av tilleggsapplikasjoner til Revit. Løsningene er spesielt utviklet for å spare tid, forbedre kvaliteten og effektivisere arbeidet i prosjektene du jobber med.

Erfarne BIM-konsulenter

Med kundetilpassede løsninger og mangeårig bransjeerfaring kan vi hjelpe bedriften din med å levere innovative byggeprosjekter. BIM-konsulentene våre samarbeider tett med dere og bistår gjerne dersom dere opplever problemer og utfordringer. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å dra nytte av vår lange erfaring.

Kundereferanser

Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet i Sverige, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Les mer

SWECO Norway saves time with Naviate Structure

When planning the expansion of a sewage system, in Flesland, Flesland, the company SWECO in Bergen, Norway, experienced how investing in a tool for automation of working routines can results in ROI in several of their BIM projects.

Les mer

Naviate streamlines our BIM projects

When a train passes a train station at 250 kilometres per hour, the air pressure on the waiting passengers is likely to be unpleasant. However, at the new Holmestrand train station outside Oslo, this will not be the case.

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gratis tips og triks, e-bøker, invitasjoner til webinarer og arrangementer. 

Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte:

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC