Rådgivende ingeniører

Skap mer bærekraftige konstruksjoner med BIM og Lean Engineering

Optimer virksomheten med BIM og Lean Engineering

Som følge av urbanisering og miljøkrav kommer vi de neste ti årene sannsynligvis til å oppleve flere endringer i byggebransjen enn tidligere generasjoner har gjort i hele sin levetid. Hvordan håndterer man da ulike muligheter og utfordringer på best mulig måte, slik at man kan dra nytte av dem i virksomheten? Lean Engineering og BIM for byggebransjen er en pågående utviklingsprosess som skal optimalisere og forbedre designkvaliteten og redusere ledetidene gjennom de ulike fasene av prosjektet. Et viktig skritt i denne prosessen er å automatisere byggeprosessen. Symetris løsning for Lean Engineering har fokus på nettopp disse områdene, og hjelper deg å snu utfordringer til muligheter.

Nedenfor har vi samlet alle våre produkter, tjenester, kurs og konsulenttjenester. Du er velkommen til å utforske!  

Fordelene med BIM og Lean Engineering

Optimalisere og forbedre

... designkvaliteten.

Redusere ledetidene

... gjennom de ulike fasene av prosjektet. 

Effektiviser

... og forbedre samarbeidet.

Engasjer kunden

… tidlig i prosessen.

Siste nyheter

Les flere blogg-poster og abonner på bloggen vår her
Les flere nyheter her.

Events

BIM-Forum 2021: 31. august - 2. september

tirsdag 31. august 2021

Tradisjonen tro holder vi selvsagt BIM-Forum i år også. Til tross for at Norge gradvis åpner opp, har vi valgt å kjøre årets arrangement digitalt for å sikre at både du og vi holder oss innenfor trygge rammer.

Les mer
Events

BIM-timene i juni

fredag 25. juni 2021

Vi har mange spennende temaer på agendaen denne måneden, og vi er sikre på at du finner minst ett webinar som passer for deg.

Les mer
Kurs

Naviate Simple BIM og avansert Solibri

Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe mer strukturert med bearbeiding for IFC modellene dine. Lær hvordan å bruke Naviate SimpleBIM og Solibri til å få den informasjonen du trenger fra IFC og kommunisere til prosjekterende.

Les mer
Kurs

Solibri Office Videregående

Kurset Solibri Office Videregående (tidligere kjent som Solibri Model Checker) er et påbygningskurs til Solibri Office Grunnkurs. Med utgangspunkt i ditt eget prosjekt får du med dette kurset en unik mulighet til å komme godt i gang med bedre kvalite ...

Les mer
Kurs

Solibri Office Grunnkurs

Kurset Solibri Office (tidligere kjent som Solibri Model Checker) gir deg en grunnleggende kjennskap til Solibri, som kan skape stor verdi i prosjektet i forhold til kvalitetssikring. I dette kurset går vi gjennom helt grunnleggende deler av Solibri ...

Les mer

Vi tilbyr BIM for rådgivende ingeniører

Hos Symetri tilbyr vi kundene support og konsulenttjenester innenfor bygningskonstruksjon, 3D-design og BIM. Vi tilbyr skreddersydde BIM-løsninger for tekniske konsulenter innen forskjellige fagområder. Symetris tekniske team fungerer også som samarbeidspartner for flere ulike bedrifter i bransjen og deltar i en rekke viktige prosjekter. Vi kan bli din samarbeidspartner i alt fra mindre husprosjekter til større, avanserte bygningskonstruksjoner. Gjennom årene har vi hjulpet mange kunder med å skape funksjonelle og estetisk tiltalende bygninger og miljøer. Vi har god kunnskap om bygningskonstruksjon og kan presentere ideer for kundene etter hvert som bygningene tar form, noe som kan hjelpe dem å forutse hvordan det ferdige resultatet kommer til å bli.

Tilleggsapplikasjoner til Revit

Vi har valgt å jobbe med bransjeledende programvare fra Autodesk, som  Revit, Navisworks og BIM360. I nært samarbeid med kundene våre har vi utviklet en egen programvare. Naviate er vår helt egen produktportefølje og består av tilleggsapplikasjoner til Revit. Løsningene er spesielt utviklet for å spare tid, forbedre kvaliteten og effektivisere arbeidet i prosjektene du jobber med.

Erfarne BIM-konsulenter

Med kundetilpassede løsninger og mangeårig bransjeerfaring kan vi hjelpe bedriften din med å levere innovative byggeprosjekter. BIM-konsulentene våre samarbeider tett med dere og bistår gjerne dersom dere opplever problemer og utfordringer. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å dra nytte av vår lange erfaring.

Kundereferanser

SWECO Norway saves time with Naviate Structure

When planning the expansion of a sewage system, in Flesland, Flesland, the company SWECO in Bergen, Norway, experienced how investing in a tool for automation of working routines can results in ROI in several of their BIM projects.

Read more

Naviate streamlines our BIM projects

When a train passes a train station at 250 kilometres per hour, the air pressure on the waiting passengers is likely to be unpleasant. However, at the new Holmestrand train station outside Oslo, this will not be the case.

Read more

The time of paper copies out in the field has passed

Thanks to BIM 360 Field, the whole building site is being digitised and not just the drawing and the model. All the work that so far has been done around the computer screen in the ‘building shed’ is now being moved out to the building site.

Read more

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gratis tips og triks, e-bøker, invitasjoner til webinarer og arrangementer. 

Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte:

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Building & Infrastructure