Symetri utvider sitt bærekraftstilbud ved å signere en global partnerskapsavtale med One Click LCA

Symetri, en ledende løsningsleverandør av digital BIM, produktdesign og livssyklusløsninger i Europa og USA, kunngjorde i dag et nytt partnerskap med One Click LCA, verdens ledende leverandør av programvare for livssyklusvurdering (LCA) og miljødeklarasjon (EPD).

Symetri utvider sitt bærekraftstilbud ved å signere en global partnerskapsavtale med One Click LCA

Et stort skritt for Symetri for å gjøre det mulig for kundene å dekarbonisere byggebransjen

Building LCA (Lifecycle Assessment) er en vitenskapsbasert metodikk for å kvantifisere livstidsmiljøpåvirkningene av en bygning og One Click LCA gjør vurderingen enkel siden vitenskapen er innebygd i verktøyet. One Click LCA hjelper til med å måle og redusere miljøpåvirkningen av bygninger, oppnå grønne byggsertifiseringer og overholde regelverk som i dag er en obligatorisk del av planleggingen i mange land.

Byggeindustriens miljømål omfatter også produktene som brukes til å bygge. Produsenter av byggevarer møter det økende behovet for å etablere miljøvaredeklarasjoner (EPD) for å pålitelig kvantifisere og kommunisere den livslange påvirkningen til miljøet som et produkt har. One Click LCAs produkt LCA og EPD-løsning gir produsenter en enkel løsning for å produsere tredjepartsverifiserte EPDer basert på europeiske og internasjonale standarder.

"Symetri har god tro på at ledende teknologiløsninger kan gi stor verdi knyttet til bærekraft for bygge- og produksjonsindustrien. Partnerskapet med One Click LCA er et viktig skritt og setter oss i en enda bedre posisjon til å gi våre kunder løsninger som gjør dem i stand til å realisere sine avkarboniseringsmål. I tillegg til en global forhandleravtale, inkluderer denne avtalen et partnerskap som lar Symetri bruke One Click LCAs database som en del av Symetri Technology. Det vil gjøre våre kunder i stand til å foreta karbon-smarte materialvalg for både bygninger og byggeprodukter. Vi er veldig glade for å bringe disse løsningene til kundene våre med den klare ambisjonen om å gjøre det mulig for flere å jobbe smartere og mer bærekraftig." Mikko Viertola, CTO, Symetri Group.

"Kjernen i det One Click LCA gjør, er å være med på å skape en karbonfri fremtid gjennom å adressere livssykluspåvirkningen til bygninger og materialer. Dekarboniseringskonstruksjon krever en karbontilnærming i hele livssyklusen på tvers av verdikjeden. Gjennom vårt partnerskap med Symetri gjør vi vårt LCA-tilbud tilgjengelig for et større antall selskaper, og med Symetris omfattende salgs- og konsulentteam sikrer vi kundenes suksess for å oppnå en karbonfri fremtid. Dette partnerskapet er et stort skritt i riktig retning for å akselerere avkarboniseringen av konstruksjons- og produksjonsindustrien" Panu Pasanen, administrerende direktør, One Click LCA

One Click LCA 

One Click LCA er den verdensledende, brukervennlige og automatiserte programvaren for livssyklusvurdering som hjelper deg med å beregne og redusere miljøpåvirkningene av bygnings-, infrastruktur- og renoveringsprosjekter i tillegg til konstruksjon og andre produkter. Programvaren lar også produsenter utarbeide og publisere tredjepartsverifiserte EPD-er.

One Click LCA brukes i over 140 land av ledende virksomheter og organisasjoner. Programvaren inkluderer alle EPDer for byggemateriale i verden, og overholder over 60 standarder og sertifiseringer. One Click LCA ble grunnlagt i Finland i 2001 og har et team på over 110 personer på alle kontinenter.

Symetri

Symetri uvikler og leverer teknologiløsninger og tjenester for design-, ingeniør-, konstruksjons- og produksjonsbedrifter. Vi gir folk mulighet til å jobbe smartere for en bedre fremtid ved å sikre at de har tilgang til ekspertisen og teknologien de trenger for å forbedre ytelsen og bærekraften.

Symetri ble grunnlagt i Sverige i 1989 og har vokst til et team på over 800 personer med kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannia, Irland og USA. Symetri er en Autodesk Platinum Partner, Autodesk Authorized Training Center (ATC) og Autodesk Global Service Provider. Symetri er en del av Addnode Group AB, hvis B-aksjer er notert på Nasdaq Stockholm. Addnode Group tilbyr forretningskritiske IT-løsninger til utvalgte markeder i både privat og offentlig sektor.

Relaterte linker

Om One Click LCA https://www.oneclicklca.com/

Om Symetri https://www.symetri.com/company

 Om Addnode Grouphttps://www.addnodegroup.com/en

Mer informasjon

Panu Pasanen, CEO, One Click LCA
panu.pasanen@oneclicklca.com
+358 44 2871 722 

Mikko Viertola
CTO, Symetri Group
mikko.viertola@symetri.com
+358 50 469 0010

Lotta Järvi, Head of Marketing Symetri Technology

lotta.jarvi@symetri.com

+358 405 429 359

 

Nyheter

Symetri lanserer Naviate Zero

25 september 2023

Første versjon av Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) er nå tilgjengelig. Denne første versjonen vil kun være tilgjengelig for et begrenset antall kunder.

Lær mer
Nyheter

Oppgradering av Bluebeam lisenser

25 mai 2023

Bluebeam gjør endringer i lisensieringsmodellen, og det er derfor viktig at du oppgraderer lisensene dine. Du må overføre eksisterende Bluebeam-lisenser med aktivt vedlikehold til de nye abonnementsplanene selv. Hvis du ikke har aktivt Maintenance, kan du bytte dine "gamle" lisenser uten aktiv Maintenance til de nye Subscriptionplanene frem til 28/6, og få 50% rabatt det første året.

Lær mer