Få kontroll på terrengmodeller og mengder tidlig i prosjektet – hvordan verifisere modeller og mengder på byggeplassen

På en byggeplass kan det forekomme uforutsette ting når man begynner med utgraving og masseforflytting. Da kan det være en utfordring å holde kontrollen på det faktiske terrenget og de terrengmodellene det er beregnet fra, samt hvilke masser som er kjørt ut av byggeplass opp mot hva som er kalkulert i prosjektet.

I dagens BIM-time vil vi vise dere arbeidsmetodikken som hjelper dere med å få kontroll på modellene og massene som faktisk er fraktet ut av byggeplassen kontra hva som er beregnet i terrengmodellene ved hjelp av bl.a scanning fra droner underveis i utgraving og masseforflytting.

Få kontroll på terrengmodeller og mengder tidlig i prosjektet – hvordan verifisere modeller og mengder på byggeplassen

 

 

Construction, Symetri man checking BIM model on tablet

Dette er et komplekst tema som krever litt jobb, her må man sette seg inn i problemstillingen og prøve seg fram. I BIM-timen 18. mars klokken 12 vil vi gjennomgå temaet, og hvordan vi løser det.

Blogg

Har du kontroll på programvarelisensene dine?

27 februar 2024

I en tid der kostnadsbesparelser og effektivitet står i fokus, er det viktigere enn noensinne å holde oversikt over programvarelisenser. CQFlexMon hjelper deg med å holde oversikt over lisensene dine. Les mer!

Lær mer
Blogg

Optimalisering av Byggeprosessen med Naviate Structure og Naviate Rebar i Revit

08 januar 2024

Naviate Structure og Naviate Rebar er ikke bare verktøy – de er nøkkelen til en revolusjonert arbeidsprosess for byggingeniører. Økt effektivitet, bedre kontroll og en sømløs integrasjon med Revit gjør dem uunnværlige i dagens digitale byggeverden. For byggingeniører som ønsker å oppnå mer og levere kvalitet, er Naviate Structure og Rebar svaret.

Lær mer