Armering

Optimalisering av Byggeprosessen med Naviate Structure og Naviate Rebar i Revit

For dagens byggingeniører er det essensielt å omfavne innovative verktøy som ikke bare forenkler arbeidsprosessen, men også øker nøyaktigheten og effektiviteten. I dagens digitaliserte verden er Building Information Modeling (BIM) blitt selve hjertet av byggebransjen. Og når det gjelder å utnytte Revit som hovedplattform, blir bransjespesifikke tilleggsverktøy som Naviate Structure og Naviate Rebar avgjørende for å ta arbeidsflyten til nye høyder i armeringsprosessen. 

Optimalisering av Byggeprosessen med Naviate Structure og Naviate Rebar i Revit

Som byggingeniør er tidligere tidkrevende oppgaver nå forenklet takket være Naviate Structure og Naviate Rebar. Her er noen nøkkelfordeler:

Naviate Structure: Raskere Armering

Naviate Structure gjør ikke bare armeringsprosessen raskere, men gir også bedre kontroll over armeringen ved hjelp av Rebar numbering. Dette betyr mindre tid brukt på tekniske detaljer og mer fokus på det konseptuelle designet.

Full 3D-Armering i Tråd med Norsk Standard

Med Naviate Structure kan du legge full 3D-armering i tråd med Norsk Standard og gi samtlige armeringsjern en unik ID, slik at du til enhver tid har stålkontroll på hvor de befinner seg. Bøyelistene kan du generere med et tastetrykk – og det er ikke noe
problem å administere tegninger og bøyelister – Naviate Structure holder kontrollen på revisjoner og utsendelser gjennom hele prosjektet.

Naviate Rebar: Bedre kontroll med Rebar Numbering i armeringsprosessen

Med Naviate Rebar kan du enkelt administrere rebar-nummerering, noe som gir bedre kontroll og oversikt over armeringsdetaljene. Automatiser prosessen med å generere armering for elementer som bjelker, søyler og vegger.

Snapshot funksjonen

En imponerende funksjon som skiller seg ut i Naviate Structure er Snapshot-funksjonen. Denne funksjonen hjelper deg å holde kontroll over endringer i armeringsdetaljer. Ved å generere armering i Naviate Rebar og ha kontroll i Naviate Structure, gir Snapshot-funksjonen byggingeniører en presis bøyeliste og hjelper til med å minimere feil.


Bidrag til Besparelser og Bærekraft

Effektivitet og nøyaktighet er nøkkelen til besparelser, både i tid og materialbruk. Med Naviate Structure og Rebar kan du nøyaktig beregne materialbehovet, samtidig som du bidrar til en bærekraftig praksis og reduserer avfall.


Oppsummering

Naviate Structure og Naviate Rebar er ikke bare verktøy – de er nøkkelen til en revolusjonert arbeidsprosess for byggingeniører. Økt effektivitet, bedre kontroll og en sømløs integrasjon med Revit gjør dem uunnværlige i dagens digitale byggeverden. For byggingeniører som ønsker å oppnå mer og levere kvalitet, er Naviate Structure og Rebar svaret.


Vil du lære mer?

Meld deg på BIM-timen i 26.01.24, hvor vår ekspert Bogdan Benta deler tips og triks for enda raskere og enklere armering. Optimaliser din Revit-opplevelse og form fremtiden av byggeprosesser med Naviate-verktøyene.

Blogg

Utforsk fremtiden med enlinjeskjema i Revit

22 april 2024

Det skjer stadig endringer i bygg- og anleggsindustrien, som krever stor nøyaktighet og effektivitet i prosjekteringen av elektriske systemer. Med Naviate Electrical håndterer du enlinjeskjemaer direkte i Revit og minimerer risikoen for kostbare feil under konstruksjonen.

Lær mer
Blogg

BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEKRAFT

13 mars 2024

Symetri’s ledestjerne er ‘We challenge people to work smarter for a better future’, og i tråd med vår ledestjerne besluttet vi at vårt fokus fra 2021 skal være å bidra til å redusere CO2-utslipp, gjennom teknologi, prosesser og egne initiativ. 

Lær mer
Blogg

Har du kontroll på programvarelisensene dine?

27 februar 2024

I en tid der kostnadsbesparelser og effektivitet står i fokus, er det viktigere enn noensinne å holde oversikt over programvarelisenser. CQFlexMon hjelper deg med å holde oversikt over lisensene dine. Les mer!

Lær mer