Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Forenkler hverdagen

Rowinda bruker nå alltid Revit når prosjektet har de rette forutsetningene for å benytte verktøyet. Å flytte til Revit har gjort deres daglige arbeid enklere.

Fordelen er at du ser kabelvegger og installasjoner på en enklere måte når du kan se nøyaktig hvordan huset er bygget. Du merker om du kan trekke en kabelstige et spesielt stykke eller ikke. I dag er det så mange tekniske installasjoner i bygninger at det er helt avgjørende å gjøre en faktasjekk for å unngå disse kollisjonene som koster mye penger i produksjon.
Andreas Jänchen, Oppdragsleder i Rowida AB

Revit er fremtiden

I tillegg til Revit bruker Rowida Naviate Electrical, for å automatisere tegningshånderting og elorosjektering. Revit er fremtiden, forteller teamet i Rowida.

Hvis jeg skal oppsummere: Det er morsommere! Du ser huset, og du trenger ikke sitte med en 2D-tegning og se hvordan det ser ut. Du ser bjelkene, du ser problemene.
Christoffer Björnlund, Daglig leder i Rowida AB
Blogg

Autodesk Construction Cloud som samhandlingsplattform for byggeprosjekter

23 mai 2024

I en bransje hvor nøyaktighet og tidsstyring er avgjørende, gir Autodesk Construction Cloud (ACC) en løsning som endrer måten prosjektinformasjon deles og håndteres på tvers av forskjellige plattformer. ACC gjør det mulig for alle involverte å arbeide mer effektivt gjennom sin integrerte plattform og med overføring av data i realtid.

Lær mer
Blogg

Utforsk fremtiden med enlinjeskjema i Revit

22 april 2024

Det skjer stadig endringer i bygg- og anleggsindustrien, som krever stor nøyaktighet og effektivitet i prosjekteringen av elektriske systemer. Med Naviate Electrical håndterer du enlinjeskjemaer direkte i Revit og minimerer risikoen for kostbare feil under konstruksjonen.

Lær mer
Blogg

BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEKRAFT

13 mars 2024

Symetri’s ledestjerne er ‘We challenge people to work smarter for a better future’, og i tråd med vår ledestjerne besluttet vi at vårt fokus fra 2021 skal være å bidra til å redusere CO2-utslipp, gjennom teknologi, prosesser og egne initiativ. 

Lær mer