Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Forenkler hverdagen

Rowinda bruker nå alltid Revit når prosjektet har de rette forutsetningene for å benytte verktøyet. Å flytte til Revit har gjort deres daglige arbeid enklere.

Fordelen er at du ser kabelvegger og installasjoner på en enklere måte når du kan se nøyaktig hvordan huset er bygget. Du merker om du kan trekke en kabelstige et spesielt stykke eller ikke. I dag er det så mange tekniske installasjoner i bygninger at det er helt avgjørende å gjøre en faktasjekk for å unngå disse kollisjonene som koster mye penger i produksjon.
Andreas Jänchen, Oppdragsleder i Rowida AB

Revit er fremtiden

I tillegg til Revit bruker Rowida Naviate Electrical, for å automatisere tegningshånderting og elorosjektering. Revit er fremtiden, forteller teamet i Rowida.

Hvis jeg skal oppsummere: Det er morsommere! Du ser huset, og du trenger ikke sitte med en 2D-tegning og se hvordan det ser ut. Du ser bjelkene, du ser problemene.
Christoffer Björnlund, Daglig leder i Rowida AB
Blogg

Landskapsarkitektur + BIM = sant

08 mai 2023

Med Naviate Site & Landscaping kan du skape innovative og bærekraftige uteområder på en effektiv måte, samtidig som alle involverte fag har full oversikt over prosjektet.

Lær mer