Bimfire

Hvordan bruk av BIM kan bedre brannsikkerheten i byggefasen

Takk til alle som besøkte oss på vår stand på Brannvernkonferansen 2022 med fokus på teknologi. Vil du vite mer om "Hvordan kan bruk av BIM bedre brannsikkerheten i byggefasen?", les mer om Symetris BIM verktøy designet for branningeniører her.

Hvordan bruk av BIM kan bedre brannsikkerheten i byggefasen

BIM-verktøy designet for branningeniører 

Bimfire Tools er en Revit-plugin som lar branningeniøren jobbe i samme verktøy som resten av prosjekteringsteamet. Det lar deg tilføre brannsikringsinformasjonen i BIM-prosessen, samtidig som du registrerer oppdateringer i prosjektet som har direkte påvirkning på ditt arbeid.

Når du jobber i Bimfire Tools, bruker du arkitektmodellen som underlag i egen modell for brannsikring. Grensesnittet ser ut som tradisjonelle brannvernplaner i 2D, men i arbeidsflyten bygges det opp en 3D-modell. Arkitektens brannsikringsdata knyttet til bygningsdeler som vegger, vinduer og dører kommer dermed inn i 3D-modellen.

Les mer om Bimfire Tools her.

Vi har også skrevet blogg om emnet som du kan lese her. 

Les også artikkelen til Monica Røhr-Staff fra Brannvernkonferansen 2022 på brennaktuelt.no "Brannvernkonferansen 2022 - bedre brannsikkerhet med teknologi"

Nyheter

Oppgradering av Bluebeam lisenser

25 mai 2023

Bluebeam gjør endringer i lisensieringsmodellen, og det er derfor viktig at du oppgraderer lisensene dine. Du må overføre eksisterende Bluebeam-lisenser med aktivt vedlikehold til de nye abonnementsplanene selv. Hvis du ikke har aktivt Maintenance, kan du bytte dine "gamle" lisenser uten aktiv Maintenance til de nye Subscriptionplanene frem til 28/6, og få 50% rabatt det første året.

Lær mer