Bimfire

Hvordan bruk av BIM kan bedre brannsikkerheten i byggefasen

Takk til alle som besøkte oss på vår stand på Brannvernkonferansen 2022 med fokus på teknologi. Vil du vite mer om "Hvordan kan bruk av BIM bedre brannsikkerheten i byggefasen?", les mer om Symetris BIM verktøy designet for branningeniører her.

Hvordan bruk av BIM kan bedre brannsikkerheten i byggefasen

BIM-verktøy designet for branningeniører 

Bimfire Tools er en Revit-plugin som lar branningeniøren jobbe i samme verktøy som resten av prosjekteringsteamet. Det lar deg tilføre brannsikringsinformasjonen i BIM-prosessen, samtidig som du registrerer oppdateringer i prosjektet som har direkte påvirkning på ditt arbeid.

Når du jobber i Bimfire Tools, bruker du arkitektmodellen som underlag i egen modell for brannsikring. Grensesnittet ser ut som tradisjonelle brannvernplaner i 2D, men i arbeidsflyten bygges det opp en 3D-modell. Arkitektens brannsikringsdata knyttet til bygningsdeler som vegger, vinduer og dører kommer dermed inn i 3D-modellen.

Les mer om Bimfire Tools her.

Vi har også skrevet blogg om emnet som du kan lese her. 

Les også artikkelen til Monica Røhr-Staff fra Brannvernkonferansen 2022 på brennaktuelt.no "Brannvernkonferansen 2022 - bedre brannsikkerhet med teknologi"